Невалиден банер Невалиден банер

Проблеми и въпросиЕдин интернет, два компютъра, един сървър

Ако имате проблеми или въпроси свързани с играта, тук е мястото да пишете
Отговори Предишна темаСледваща тема
Потребителски аватар

АВТОР НА ТЕМАТА
Gabriel
Потребител
Потребител
Регистриран: 03 авг 2024, 12:20
Име в играта: Gabriel
Любим сървър: CrossFire -> Jump (10/100aa)
    Windows 10 Chrome

Един интернет, два компютъра, един сървър

Мнение от Gabriel »

Не знам дали от заглавието се разбира нещо, но имам проблем свързан с интернета и двата компютъра закачени за него, опитваме да играем в един от сървърите, но когато сме в сървъра постоянно изхвърля единият в един период от време или въобще не му дава да влезе, забелязах че това се случва не само тук, но и в други сървъри в които се опитваме да играем заедно, разрових се в нета, но ми излезе само една дискусия относно това, която беше полезна колко спин след готина вечер .. та мисълта ми е имали вариант в който играем двамата в сървъра без някой да бъде кикван или въобще да не може да се свърже?
:camp:

Потребителски аватар

HeBeHa Jump
Глобален Модератор
Глобален Модератор
Регистриран: 24 сеп 2017, 01:11
Име в играта: HeBeHa
Любим сървър: Всички сървъри
    Windows 10 Chrome

Re: Един интернет, два компютъра, един сървър

Мнение от HeBeHa Jump »

Здравей Габриел, този проблем е навярно, защото използвате един и същи IP Address.

Повечето сървъри блокират един и същи IP Address, с цел избягване на Flood от играчи.

Беше "на мода" - някъде през 2015-та - да пращат ботове за играчи от един и същи ип адрес, за да товарят сървърите.

Другата причина, ако играете стрелба, тоест сървър, в който има отборна игра, за да се избегне това да си подсказвате и/или споделяте екранът.

Отговори Предишна темаСледваща тема

Върни се в “Проблеми и въпроси”