Проблеми и въпроси ⇒ Един интернет, два компютъра, един сървър
-
- Потребител
- Регистриран: 03 авг 2024, 12:20
- Име в играта: Gabriel
- Любим сървър: CrossFire -> Jump (10/100aa)
Един интернет, два компютъра, един сървър
Не знам дали от заглавието се разбира нещо, но имам проблем свързан с интернета и двата компютъра закачени за него, опитваме да играем в един от сървърите, но когато сме в сървъра постоянно изхвърля единият в един период от време или въобще не му дава да влезе, забелязах че това се случва не само тук, но и в други сървъри в които се опитваме да играем заедно, разрових се в нета, но ми излезе само една дискусия относно това, която беше полезна колко спин след готина вечер .. та мисълта ми е имали вариант в който играем двамата в сървъра без някой да бъде кикван или въобще да не може да се свърже?
-
- Глобален Модератор
- Регистриран: 24 сеп 2017, 01:11
- Име в играта: HeBeHa
- Любим сървър: Всички сървъри
Re: Един интернет, два компютъра, един сървър
Здравей Габриел, този проблем е навярно, защото използвате един и същи IP Address.
Повечето сървъри блокират един и същи IP Address, с цел избягване на Flood от играчи.
Беше "на мода" - някъде през 2015-та - да пращат ботове за играчи от един и същи ип адрес, за да товарят сървърите.
Другата причина, ако играете стрелба, тоест сървър, в който има отборна игра, за да се избегне това да си подсказвате и/или споделяте екранът.
Повечето сървъри блокират един и същи IP Address, с цел избягване на Flood от играчи.
Беше "на мода" - някъде през 2015-та - да пращат ботове за играчи от един и същи ип адрес, за да товарят сървърите.
Другата причина, ако играете стрелба, тоест сървър, в който има отборна игра, за да се избегне това да си подсказвате и/или споделяте екранът.