Невалиден банер Невалиден банер

CrossFire - Кои сме ние?Cs-CrossFire - Кои сме ние?

Тук ще можете да научите повече за нашата верига, кога е стартирала и като цяло историята ни.
Отговори Предишна темаСледваща тема
Потребителски аватар

АВТОР НА ТЕМАТА
Give Em Hell
Администратор
Администратор
Мнения: 775
Регистриран: 07 мар 2020, 01:05
Reputation: 466
Име в играта: Wanheda
Любим сървър: CrossFire -> [Deathrun[4]Fun]
    Windows 10 Chrome
Контакти:

Cs-CrossFire - Кои сме ние?

#1

Мнение от Give Em Hell »

Изображение


Ние сме една от най-старите вериги в България...Как започна всичко? Стартирахме през март месец 2011 г. с три мода - Deathrun, Massacre и Normal. Като фенове на най-великата българска верига за Counter-Strike 1.6 в историята дотук - Man1a-cs, искахме да създадем сървъри по техен пример - с AntiCheat, без Slowhack, FakePing и т.н., както се и случи, до известна степен, разбира се.

В началото сървърите ни бяха част от две вече несъществуващи вериги Imperial-CS и Cs-Zone.Там се запознахме с други съмишленици, имащи сходни виждания с нашите за развитието на CS 1.6 верига и сървъри и се стигна до момента, в който решихме да се отделим изцяло и да създадем собствена верига. Старта на CrossFire беше даден през юни месец 2011 г. с четири сървъра - Knife Respawn, Deathrun, Dust2 Only и сървър за 5vs5 битки.

За кратко време веригата напредна изключително много и всички сървъри бяха пълни почти през цялото време на денонощието. През този период веригата продължи да се развива и да бъде иноватор с много неща благодарение на автора на всички тези неща - ZeLeNiq_MeN...Имахме първият deathrun сървър с 9+ knifes, след това и с 16, бяхме първите с т.н. Kill Zone(когато се опитвате да сърфирате или съкращавате бивате slay-ни автоматично), пуснахме CrossFire Anticheat по примера на Man1a-cs, xp системата, JB бандите в JailBreak сървъра, специалното меню за Simon отново там, авторската префикс система, системата за точки, AntiSlowhack командата, която изчиства играта ви от нежелани настройки, пръкнали ви се след игра в поредния пуберски сървър и всички други неща, които виждате и в момента.

През годините имахме своите проблеми и преминахме през доста трудности, включително прекратявахме активна дейност на няколко пъти за известни периоди от време(главно не по наше желание), но за нито един момент сървърите не бяха спирани за повече от няколко дни.
Лятото на 2017 г. виждайки в какво се е превърнало българското CS 1.6 community, а именно куп пуберски вериги пълни с всичките неща почти съсипали играта през годините - SlowHack, Fake Ping, trash плъгини и т.н., решихме да се заемем отново по-дейно, пускайки отново сайт и форум и разширявайки кръга от модове до това, което виждате в момента - 10 сървъра с почти изцяло авторски плъгини в тях, правени с много труд и въображение.

Всичко, което през годините сме правили и ще продължим да правим(надяваме се), е било само и единствено заради вас, играчите/потребителите, защото искаме да ви предложим наистина качествени и приятни сървъри за игра, в които да разпускате и да се забавлявате истински. В нито един момент от историята на веригата ние не сме получавали пари от това, което правим чрез SMS-и за админ/вип от играчите или нещо подобно, а напротив, предлагаме ви безплатна защита на ника, можете да получавате CF points от други играчи, чрез гласуване през сайта, с което евентуално да си пуснете VIP права в сървърите и т.н.

Във форума за новини можете да видите новините/промените относно сървърите, както и линковете към facebook страницата ни, youtube канала ни и още много!
Цъкни тук!
Show
Мисля че тази тема трябваше да бъде написана доста отдавна, но все пак по добре късно отколкото никога.
Темата ще си остане отключена в случай че някой потребител иска да каже нещо относно историята на самата верига.

Потребителски аватар

HeBeHa Jump
Глобален Модератор
Глобален Модератор
Мнения: 755
Регистриран: 24 сеп 2017, 01:11
Reputation: 363
Име в играта: HeBeHa
Любим сървър: Всички сървъри
    Windows 10 Chrome

Re: Cs-CrossFire - Кои сме ние?

#2

Мнение от HeBeHa Jump »

Аз искам да спомена и за Duel плъгина в Jump сървъра, който @ZeLeNiq_MeN е направил:

Чрез командата /duel, можете да се дуелирате с един до двадесет човека и то ЕДНОВРЕМЕННО!
НО преди това избирате по какъв да се дуелирате:
1) дали да е 10аа дуел и да можете да запазвате позицията си и да я връщате;
2) дали да е на 10аа, но да НЕ можете да запзвате и да се връщате;
3) дали да е на 100аа и да запазвате позицията си;
4) дали да е на 100аа, но да НЕ запазшате позицията си.

След като сте избрали това, избирате с колко човека искате да се дуелирате, като вариантите зависят от това колко играчи има в този момент.
Ако има 10 играчи, ако броим и Вас (човека, който иска да се дуелира и който предизвиква на дуел), ще можете да направите дуел от 1 v 1 до 1 v 9.
Съответно ако са 21, от 1 v 1 до 1 v 21!

След като сте избрали опоненти, автоматично ви събира на едно място и сте с тъмен екран, докато не отброи времето и не започне самият дуел.

За да видите как протича един дуел:


Повече информация за плъгина и за останалите команди в Jump сървъра, можете да откриете в темата ми тук

Разработени и класациите в Jump сървъра от @ZeLeNiq_MeN, имаме 10aa - pro top, 10aa- noob top, 100аа - pro top, 100aa - noob top!
Както и добавена опция в /top15 като първа позиция в менюто, за по-лесно превключване от единия вид класация на другия вид.
Когато напишете /top15, ви излиза 100аа, това означава, че в този момент можете да видите 10аа noob и pro класациите, а когато натиснете 1., ще ви се смени на 10аа, и ще превключите по този начин на 100аа noob и pro класациите!

Отговори Предишна темаСледваща тема

Върни се в “CrossFire - Кои сме ние?”